Friday, October 19, 2007

Τα περισσοτερα=

Σημερα εφαγα ενα παγωτο. Σοκολατα με ασπρη κρεμα. Το ευχαριστηθηκα κι ας εσκουζε το Ποπακη οτι δεν τρωει ο κοσμος παγωτο τον Οκτωμβριο.
Αμε πως δεν τρωει; Αμα το καλοκαιρι δεν τρως γιατι κανεις διαιτα. Δεν το προτιμας γιατι κολλαει στα δαχτυλα και λερωνει το μαγιο στην παραλια, χανεις προσωπο, φαινεσαι λιχουδα κτλ. Τι κανεις; Το κοβεις; Οχι, βεβαια. Τρως τον Οκτωμβρη και λες και ενα τραγουδι.
Στα περισσοτερα πραγματα στην ζωη μου συνεχεια το ιδιο θυμαμαι. Τι γουσταριζα περισσοτερο; μη... οχι... λιγο - λιγο και προσεχτικα το γευομουνα.
Κανονιστε να γραψετε καμια μαλακια τωρα, εγω σοβαρα μιλω.
Ηθελα εγω τον γκομενο; Μην του δειξεις οτι γουσταρεις, μην του το λες, πες του που θα παει για καφε καλυτερα. Το κακο σας τον καιρο, λεω γω.
Πηγαινε το πραμα στο σεξουαλικο; Αν σου πει να το κανετε, πες του πως δεν εισαι ακομη πολυ ετοιμη, κι ας το εχεις λιωσει στο τριψιμο ολη την εβδομαδα, μιλωντας του στο τηλεφωνο. Τετοιες και αλλες χαζομαρες σκεφτομασταν και καναμε με τις φιλεναδαρες και τρωγαμε την καρδια μας χωρις να φχαριστιωμαστε οσα ποθουσαμε.
Οσα πιο πολλα γουσταραμε τοσο λιγοτερα καναμε, μεχρι που απο την πολυ την ζοραδα, ξεσπουσαμε και τα καναμε ολα μανταριναδα.
Περασαν τα χρονια; Παλι τα ιδια. Μεγαλωσες τωρα μην εισαι τοσο χυμα, κανε την αδιαφορη και αμα ρε εσυ απο την πολυ αδιαφορια παθω καμια ζημια, τι γινεται; Θες να πεις μια χαζομαρα, το σκεφτεσαι, θες να αμολυσεις την παπαραδα σου, δεν το καμεις.
Κοβεις και το μινι, γιατι δεν ειναι καθωσπρεπει κι ας σου βγαινει η πιστη καθε σαββατο στο γυμναστηριο, τετρακοσια χιλιομετρα την εβδομαδα κανω στο ποδηλατο ρε σεις να μην το δειξω το ποδι; Αμαρτια απο το Θεο.
Αυτα σκεφτομουνα σημερα και τσατιστηκα. Για να μην πεσω στα φαρμακα, εφαγα ενα παγωτο και φτιαχτηκα.
Αυριο λεω να βαλω στην ταξη ψηλοτακουνα. Εξω δεν τα βαζω, στο σπιτι δεν βολευουν γιατι κανω δουλειες, τουλαχιστον εκει θα χω κοινο πολυ και το ελπιζω ενθουσιωδες.
Τι γραφω Θεε μου. Ακυρο το παραπανω...
Τσατιστηκα παλι γαμωτη μου.
Παω να φαω κατι τωρα, γλυκο με κρεμα βανιλια και σοκολατα, οσο πιο πολυ τοσο πιο καλα, πολλα - περισσοτερα.
Γεια.


2 comments:

Xrysostomos said...

Αύριο στην τάξη με ψιλοτάκουνα?

Συμφωνώ!

Θυμήσου όμως ότι οι μαθητές είναι και οι αυστηρότεροι κριτές: Καμία λάθος κίνηση σε ντύσιμο/ομιλια/συμπεριφορα δεν περνάει απαρατήρητη.

Με άλλα λόγια καμία σχέση με εμάς τους άνδρες, που μπορεί να αλλάξεις κούρεμα και να μη πάρουμε χαμπάρι...

Black Widow said...

Ποιος αντρας ασχολειται με τριχες αλλωστε ετσι;