Tuesday, October 30, 2007

Βαριεμαι να διορθωνω...

Γραπτα... απο το διαγωνισμα της παρασκευης, αυτο που δεν χωνευουν τα παλιοπαιδα. Που μολις πιασει η Τριτη αρχιζουν και καταριουνται απο μεσα τους να αρρωστησω, να πεσω στη σκαλα και να τσακιστω, να τα ξεχασω σπιτι και να τους βαλω κατι για το ΟΧΙ παλι. (Να ακουσω αυτα που ακουσα Χριστε μου αυτη την εβδομαδα, ρε ετσι ασχετη ημουνα και εγω; Αν ειναι δυνατον!)
τι ελεγα; μπουχτισα ετσι;
Να διορθωνω, δηλαδη να τα ξαναγραφω, μηπως και βγαλω καποιο νοημα, μπας και αποφυγω εκεινες τις κουβεντες σε πλαγιο ηχο.
Κυρια την αλλη φορα θα γραψω καλυτερα.
Μα δεν εχεις γραψει τιποτα.
Ενταξει, αλλα την αλλη φορα θα γραψω λιγο καλυτερα.
Εχετε προσπαθησει να κανετε μαθημα σε πιτσιρικαδες; Θα σας βγαλουνε την πιστη. Καθε μερα πρεπει να βρεις κατι καινουριο και περισσοτερο ενδιαφερον απο αυτο που εχουνε ανακαλυψει αυτοι στην δικια τους ημερα, για να τους τραβηξεις την προσοχη. Και οχι τεστ, μην ακουσουν για τεστ, σε εκαναν εχθρο τους και θα το πληρωσεις αργα ή γρηγορα. Τα παιδια δεν κουτσομπολευουν, τα παιδια κοροιδευουν στην ψύχρα. Στη μουρη σου. Ανελεητα...

Βαριεμαι να διορθωνω γραπτα.
Επρεπε να το ειχα κανει το ΣΚ, αλλα βαρεθηκα, βγηκα και εκανα λιγο κεφι. Υστερα το μυαλο σκορπισε και δεν μπορουσα να το μαζεψω. Αφου δεν τα ενδιαφερει εγω γιατι χολοσκαω; Απο φιλοτιμο, λες αντε αυτη την φορα, θα σε ακουσουν, θα ερθουν διαβασμενα, τους τα εχεις πει καλα, εδειξαν και ενδιαφερον... τζιφουλας .
Παραμυθιαζεις τον εαυτο σου. Με το που βγουν απο την ταξη, το τελευταιο πραγμα που σκεφτονται, ειναι το μαθημα που τελειωσε κι ας εχεις βγαλει τις αμυγδαλες σου εσυ στην παραδοση. Πιασε το σφουγγαρι, σβησε τον πινακα, φτιαξε το λιγο πιο ομορφο, κανε ωραια γραμματα, προσεξε μην κανεις κανενα λαθος και γελανε τα μαλακισμενα (ουπς) σορυ. Εφαγα τα νυχια μου σημερα το απογευμα και δεν μπορεσα να βρω τιποτα αλλο να τους συμμαζεψω, απο το τεστ της Παρασκευης. Απειλη... θα τα τελειωσω σημερα και αυριο θα τα πουμε. Τι θα πουμε; Κακια δασκαλα, να εχεις εφιαλτες, να μην μπορεις να γραψεις, να μην μπορεις να συγκεντρωθεις. Γαμωτη μου... Εμενα μου ελεγαν πως αυτη ειναι ευκολη δουλεια. Πως την πατησα ετσι.
Βαριεμαι να διορθωνω... πρεπει ομως να το κανω γιατι αυριο δεν θα εχω κουραγιο να τους τα ξαναπω παλι απο την αρχη. Χωρια που η απειλη αν επαναλαμβανεται συνεχεια, γινεται κουφια. Κι καταλαβουν πως μπλοφαρεις αυτοι ειναι ικανοι να σε φανε ζωντανη.

Hoshi δεν σου απαντω, γιατι εισαι εισοδηματιας εκτος απο σπασικλα και αυριο θα κοιμασαι παλι μεχρι το βραδυ, οποτε θα σου τα πω απο κοντα.




1 comment:

endtropi said...

Τη μία γράφεις comments,την άλλη Posts,την άλλη διορθώνεις γραπτά (ή νομίζεις ότι το κάνεις),τωρα μπορεί κ να μιλάς στο κινητό,στο msn,στον τοίχο,να βρίζεις το pc σου με αυτά που κάθεσαι κ διαβάζεις...