Wednesday, October 17, 2007

Μου αρεσει το ανωνυμο

Μερικοι ειναι τοσο αλαζονικοι, που φτιαχνουν ιστολογιο με το ονομα τους, αλλοι διαλεγουν κατι μυστηριωδες και παραξενο, ανωνυμοι... ναι, υπαρχουν ομως κανονες εδω; Γιατι θα πρεπει να δειχνουμε προσωπο, να λεμε πραγματα για μας, τοσο συγκεκριμενα; Το οτι λεμε αυτα που σκεφτομαστε δεν μετραει; Το ονομα, μια διευθυνση, ενα τηλεφωνο...
οχι ονομα, οχι τηλεφωνο, αλλωστε αυτα δεν μετρανε τοσο οσο νομιζουν μερικοι επωνυμοι.
Χα, αυτο ειναι το πιο μεγαλο ελαττωμα ολων των καθαρματων που εχω γνωρισει. Αλαζονεια, ονομα, μαγκια, μουρη, μεγαλα λογια, εφε... Κρυβονται για λιγο πισω απο ενα προσωπιο και μολις ξημερωσει, μπαμ να οι απαιτησεις παλι, μολις βγαινει κατι καινουριο, μπουμ να το αλλαξουμε, προσωνυμιο (γαμω τις δυσκολες λεξεις αυτη ετσι;) σου ζητανε; οχι ονομα και επωνυμο δινουν αυτοι, μαγκια... μπραβο, να φανουμε παλι να δειξουμε πρωτοι, να κανουμε τον σπουδαιο.
Ελα και εσυ σου λενε, ελα και εσυ να παιξεις λες και ειναι και αυτο το παιχνιδι δικο τους. Μου την σπανε ολοι αυτοι γι' αυτο τους τυραννω τοσα χρονια, τους βγαζω το λαδακι.
Εμενα δεν με δουλευετε, ετσι μαγκες;
Σους τωρα, τσιμουδια.
Αντε μπραβο.

Η μονη μαλακια ειναι, οτι απο ολα αυτα τα αρσενικα γαιδουρια που κυκλοφορουνε στην πιατσα, εμενα το ειναι συγκλονιζονταν παντοτε με τα καθαρματα που γραφω παραπανω. Με ενα δε συγκεκριμενο, πολυ - πολυ - πολυ παραπανω.
Γκαντεμια...

1 comment:

Grimdux said...

Δεν σχολιαζω, εχω μεινει αφωνος και αγραφος.